Департамент агропромислового розвитку
м. Суми вул. Першотравнева, 29
Тел.: (0542) 77-15-37, (0542) 77-02-70
Факс: (0542) 61-13-62
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Розпорядок роботи: понеділок - четвер – з 8.00 до 17.15;
п’ятниця – з 8.00 до 16.00; обідня перерва – з 12.00 до 13.00;
вихідні дні: субота, неділя.

Підсумки роботи харчової промисловості Сумської області за січень-березень 2020 року

Виробництво основних видів промислової продукції 

                                                                                                                               (тонн / тис. дал)

  Вироблено за січень-березень 2020 року 2020 у % до 2019
                 Яловичина і телятина, свіжа чи охолоджена 888,3 82,8
                Свинина, свіжа чи охолоджена 91,1 82,0
                Субпродукти харчові свіжі чи охолоджені 9,1 38,6
                Субпродукти харчові заморожені 77,4 63,4
                М’ясо індиків свіже чи охолоджене 1149,5 89,9
Ковбасні вироби 130,6 78,7
Продукти готові та консервовані з м’яса/субпродуктів 310,3 71,2
Риба солона, оселедець, копчена 23,6 107,3
Олія 14440,0 159,2
           Олія   соняшникова   (нерафінована) 11461,0 145,1
           Олія   соняшникова   (рафінована) 2979,0 у 3 р. б.
Молоко та вершки не згущені (ж. 1-6%) 820,9 98,1
Молоко сухе (знежирене) 229,0 68,8
Суха сироватка 320,4 29,2
Масло вершкове 978,4 126,6
Сири тверді та плавлені, в тому числі: 2184,5 62,7
                      сири твердий 1329,9 56,8
                      сири плавлені 854,6 74,9
Сир свіжий неферментований та сир кисломолочний 73,0 77,7
Продукти кисломолочні 540,7 97,6
Борошно 17915,2 84,5
Хлібобулочні вироби, в тому числі: 6850,5 93,8
            Хліб, в тому числі за видами: 4917,5 92,4
                      хліб житній 8,9 40,5
                      хліб пшеничний 1427,8 96,9
                     хліб житньо-пшеничний 3473,0 90,9
           Булочні вироби 1933,0 97,4
Торти, тістечка, здобні вироби 375,7 104,7
Печиво солодке, вафлі, пряники 5069,8 122,0
Вироби макаронні 7,8 111,4
Какао-паста 2824,9 99,0
Кондитерські вироби, в тому числі: 5199,7 111,0
                        шоколад та інші вироби із вмістом какао 2581,5 117,2
                        вироби без вмісту какао 2618,2 105,5
Замінники кави 2285,2 130,4
Крупи 307,1 158,3
Соуси 508,0 у 4 р. б.
Горілка з вмістом спирту менше 45,4 об.%, літрів 2974,8 20,4
Пиво, тис. дал 88,8 93,6
Вода мінеральна негазована, тис. дал 14,2 23,7
Вода мінеральна газована інша, тис. дал 5,1 62,2
Корми готові для с/г тварин та свійської птиці 10133,4 106,5

 Індекси промислової продукції (січень-лютий 2020 року)

(Сумська область) 

                                                                                                                                             (відсотків)

  Україна Сумська область
січень-березень 2020 року досічня-березня 2019 року січень-березень 2019 року досічня-березня 2018 року січень-березень 2020 року досічня-березня 2019 року січень-березня 2019 року досічня-березня 2018 року +/-до 2019 р.(відсоткових пунктів)
Промисловість 94,9 99,9 95,6 94,7 0,9
Переробна промисловість 95,4 100,8 95,0 91,6 3,4
           у тому числі:Виробництво харчових продуктів, напоїв 102,4 104,9 120,7 106,1 14,6

 

Індекси промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв за видами діяльності

                                                                                                                                             (відсотків)

Назва виду діяльності Індекси промислової продукції +/-до 2019 року(відсоткових пунктів)
січень-березень 2020 року досічня-березня 2019 року січень-березень 2019 року досічня-березня2018 року
Виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів 120,7 106,1 14,6
Виробництво м’яса та м’ясних продуктів 78,3 96,7 -18,4
Виробництво молочних продуктів 67,2 74,5 -7,3
Виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості 91,4 130,4 -39,0
Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів 118,5 130,8 -12,3
Виробництво  напоїв 112,2 86,6 25,6
Виробництво інших харчових продуктів 114,2 109,7 4,5